Sociaal uurtje
Steeds meer mensen raken geĂ¯soleerd en voelen zich eenzaam. EVA biedt het sociaal uurtje om het sociaal contact te bevorderen en actief te worden. Samen tuineren, wandelen of je hulpvragen bespreken is binnen het sociaal uurtje mogelijk. Het sociaal uurtje start per september 2021. Heeft u interesse neem dan contact op met EVA.
Wanneer: Start per september 2021
Naaicursus
EVA gaat per september 2021 op vrijdagen met naaicursussen starten in de Stadskeuken Arnhem. De cursussen zijn bedoeld voor beginners. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@eva-arnhem.nl.
Wanneer: Start per september 2021
Coaching en training
Het vinden en ontwikkelen van je talent is een ingrijpend proces. Je leven kan daardoor veranderen. Oude gewoontepatronen en belemmerende overtuigingen kunnen je in de weg zitten. Dat kan veel stress opleveren. Doormiddel van coaching en training begeleiden we je op jouw weg naar je eindbestemming. De trainingen worden verzorgd door Eric van den Berg van Leef Energiek. Wilt u in aanmerking komen voor de coaching neem dan contact op met EVA.

Wat doet EVA nog meer?

Door de coronapandemie zijn veel mensen geĂ¯soleerd geraakt waardoor de eenzaamheid is toegenomen. Wij bieden daarom het sociaal uurtje aan waarin we met mensen in gesprek gaan om deze eenzaamheid wat te verminderen. U kunt ook een coachingstraject volgen wanneer u vastloopt met sociale en maatschappelijke vraagstukken.

Wilt u meedoen, wilt u EVA steunen, of een donatie geven, neem dan contact met ons op.

Neem contact op!

Stichting Keyf

Het project EVA is een initiatief van Stichting Keyf. Stichting Keyf is gevestigd in Arnhem en zet zich in om de participatie in Arnhem en omgeving te versterken door mensen te activeren en de sociale cohesie te bevorderen. Doormiddel van kunst, cultuur en educatieve activiteiten streeft de stichting naar een samenleving waar plek is voor iedereen. Onze kernwaarden zijn: democratie, gendergelijkheid en respect voor de natuur.

Website

Onze partners

EVA werkt ook samen met Stichting Multiculturele Vrouwen Arnhem, De Stadskeuken Arnhem, Leef Energiek en EcoVrede.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers en stagiaires!

Heb je zin in afwisselend en uitdagend vrijwillerswerk of stageplek, dan zijn we op zoek naar jou!

Taken:

  • Beheer website / sociaal media
  • Opstellen communicatieplan
  • Promotie producten en activiteiten
  • Contact onderhoud met instanties en organisaties
  • Ondersteunen en begeleiden projecten en activiteiten

Wij bieden:

  • Leerzame en leuke stage of vrijwilligerswerk
  • Contacten met diverse culturen
  • Netwerk en sociale contacten
  • Mogelijkheid om zelf activieten op te zetten
  • Vrijwillgers vergoeding
Neem contact op!